Laatste nieuws

Flevoland

dierplaagbestrijding

DPB

Weren en bestrijden

Ongewenste diersoorten en organismen vormen vaak een regelrechte bedreiging. In vele gevallen bezorgen ze overlast, bedreigen de gezondheid, bederven producten en veroorzaken ernstige schade aan zowel gebouwen als materialen.

Een onwelkome bijkomstigheid is dat de diertjes zich ook nog eens razendsnel kunnen voortplanten. Een muizenpaar bijvoorbeeld kan in 1 jaar tijd voor 2000 nakomelingen zorgen!

Het is daarom van belang om insecten en plaagdieren op een professionele manier te weren, aan te pakken en te bestrijden. Dit begint met het leefmilieu van het insect of het plaagdier te veranderen door nestelgelegenheid en voedselbronnen op te ruimen. Vervolgens kan op een adequate manier de situatie zo worden ingericht dat de bestrijdingsdeskundige de situatie in een korte tijd onder controle heeft.

Bestrijden is vakwerk


Het is belangrijk te weten wat van soort insect of plaagdier de overlast bezorgd, waar het zich bevindt en waarom het zich daar bevindt. Dierplaagbestrijding Flevoland is vakkundig werkt verantwoordt en doeltreffend om de plaag te doen verdwijnen en uw probleem snel op te lossen. Na een inspectie, die door ons gratis en vrijblijvend zal worden uit gevoerd, zal er in overleg met u een goed onderbouwd bestrijdingsplan worden gemaakt inclusief een logboekadministratie. Dierplaagbestrijding Flevoland past op basis van het bestrijdingsplan de meest effectieve technieken toe om met de plaag af te rekenen en geeft adviezen om de plaag in de toekomst te voorkomen.